Et gammelt hus eller en ødegård i Sør-Aurdal i Valdres?

Sør-Aurdal, som ligger først i Valdres har ca 2900 innbyggere fordelt på 1100 kvadratkilometer. Her er armslag og muligheten for både et landlig liv og naturbaserte opplevelser, rett utenfor døren! Nå har vi gjennom prosjektet kartlagt flere gamle hus og gårder – som gjerne skulle hatt nye folk. Og i den forbindelse så lurer vi på om noe av dette kan være noe for deg?

Registrer din interesse

Nå ønsker vi å bli kjent med dere som er på jakt etter drømmeplassen, for å se om noe av det vi har kartlagt i Sør-Aurdal kan være nettopp det du er på jakt etter. Vi har laget et lite spørreskjema som du kan besvare her – registrer din interesse!

I løpet av sommermånedene vil vi sende mer informasjon og invitasjon til befaring til de som har meldt sin interesse via denne lenken. Opplysningene du gir vil hjelpe oss til å finne rett sted for ditt drømmested.

Ta kontakt

Olav Kristian Huseby er lokal prosjektleder i Lys i gamle hus og kan kontaktes direkte ved spørsmål, rundt ledige hus, skole og barnehage, politikk, kommuneadministrasjon, arbeidsplasser og fritidstilbud. Han kjenner også godt til hva som finnes i nabokommunene. Finn hans kontaktdetaljer her.

Kommunen kan friste med gode muligheter for arbeid, kontorfellesskap og godt utbygd fiber i de fleste grender. Det finnes to barne- og ungdomsskoler og tre barnehager, og en kommune som ønsker å legge til rette for innbyggerne sine. Fra midt i kommunen når du Fagernes på 45 minutter, Hønefoss på en time og Oslo på to timer med bil. Valdresekspressen bidrar også til et godt rutetilbud. Du kan lese mer om kommunen og hvordan det er å bo her på mittsoraurdal.no

Mitt Sør-Aurdal skal gjøre det enkelt å velge Sør-Aurdal Kommune som bosted, med en positiv vinkling på trivsel på boplassen, arbeidsmarkedet og fritidsaktiviteter – og en god oversikt over ledige eiendommer. Midt Sør-Aurdal SA har vært med i prosjektet Lys i Gamle Hus siden oppstarten i 2022, men har i flere år arbeidet med utvikling av eksisterende boligeiendommer i kommunen.