En husdrøm er realisert!

Åse har drømt om dette huset siden hun var 14 år og nå går hun endelig i gang med å sette det i stand!

Vi måtte selvsagt høre mer..

«Hattremslykkja har vært drømmestedet mitt siden jeg var 14. og fra og med i dag er jeg den lykkelige eier av et hus fra først på 1900-tallet på 300 kvm fordelt på to etasjer pluss en flott steinkjeller. Jeg klyper meg i armen over at det er virkelig!»

Så hva er planen?

«Drømmen er å tilbakeføre det til fordomsprakt, men med også med dagens standard innvendig. Tak, vinduer skal restaureres.»

Huset har stått tomt lenge?

«Det har ikke bodd folk der siden først på 80-tallet. Men det har holdt seg utrolig bra. Eierene som bor langt unna har brukt setra som også følger med i alle år. Og de har tidligere ikke ønsket å selge. Men som hun sa til meg i går kveld: “Du vet hvor lenge vi har vært i prosessen, det ble ikke salg før vi fant rette kjøper. (Eller kjøper fant oss). For jeg sendte et håndskrevet brev i fjor høst, for i alle år har jeg hørt at mange har spurt om å få kjøpe men de ikke skulle selge. Så jeg tenkte, jeg må jo bare spørre, for å kunne slippe drømmen som har fulgt meg. Men det endte jammen med at jeg fikk kjøpe!»

Og det er mange muligheter!?

«Jeg drømmer om en dag å tilby overnatting og kanskje selskapslokaler. Det er lov å drømme! Men først blir det bad og kjøkken, slik at jeg kan flytte inn og ta litt etter litt. Er heldig å bo i et område med mye kunnskap om gamle hus og hjelpsomme og dyktig folk.»

Vi gleder oss til å se lys i dette gamle huset og ønsker Åse lykke til, samtidig som vi oppfordrer alle å titte innom @villahattremslykkja på Instagram.

En kommentar om “En husdrøm er realisert!”

Det er stengt for kommentarer.