Eier du et eldre hus? Gratis kurs i bygningsanalyse!

Buskerud bygningsvernsenter arrangerer kurs i bygningsanalyse 26. og 30. september, der første dag er digital og åpen for alle. På det digitale kurset, som er gratis, så vil erfarne instruktører ta oss gjennom en enkel tilstandsvurdering, vedlikehold og tiltak, kledning/panel/vegger, materialvalg og -kvalitet, etterisolering og sopp/skadedyr.

Har du et gammelt hus som du burde tatt tak i men lurer på hvor du skal begynne? Eller er du på jakt etter et gammelt hus og kunne tenke deg å lære litt mer? For å få tilsendt link så kan du melde deg på her: viken.no

Målgruppa er eiere av eldre bolighus og andre bygg, men kurset er åpent for alle. Instruktører er Ivar Jørstad og Linn Marie Krogsrud. For de som har anledning så det en praksis del dagen etter, i Drammen.

Del 1: Tirsdag 26. september kl. 18-20

Teoretisk gjennomgang av bygningsanalyse. Kurset avholdes digitalt på Teams – lenke sendes ut til påmeldte i forkant av seminaret.

Pris: Gratis

Del 2: Lørdag 30. september kl. 1100-1400 

Befaring i Drammen/Øvre Eiker. Vi studerer et eldre hus, vurderer tilstand, tiltak, endringshistorie og konstruksjonsmåte.

OBS: begrenset antall plasser!

Pris: 300,-

Foto: Linn Marie Krogsrud, Viken fylkeskommune